Ne Hande Erçel'le Kerem Bürsin ne Neslihan Atagül'le Engin Akyürek nede Ebru Şahin ve Akın Akınözü! İşte yılın en iyi dizi çifti...

Televizyon ekranlarında yayınlanan ve büyük hayran kitlesine sahip olan diziler için dağıtılan ödüllerde 'En İyi Dizi Çifti' kategorisi dikkatleri üzerine çekiyor. Sen Çal Kapımı, Sefirin Kızı ve Hercai gibi başarılı dizilerin arasından sıyrılan bir yapım ve başrolleri ödülün sahibi oldu. İşte yılın en iyi dizi çifti...

Son dönemde Fox TV’de ekrana getirilen Sen Çal Kapımı dizisindeki Eda ve Serkan, sosyal medyanın gündeminde yerini alırken, Doğduğun Ev Kaderindir, Sefirin Kızı, Baraj gibi projeler en çok konuşulan ve çiftleri ile ön planda olan diziler arasında yerini alıyor. Geçtiğimiz gün İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen ödül töreninde bu isimler değil, sürpriz bir dizi çifti ödülün sahibi oldu.

Televizyongazetesi'nin haberine; Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrolleri paylaşan Aslıhan Güner ve İsmail Demirci çifti kısa sürede sevildi. Reytingleri iyi giden dizi sosyal medyada da ilgi görüyor.

Dizi dışında da arkadaş olan ikili izleyenlerden tam not alıyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, İstanbul Üniversitesi’nin bu yıl 6. kez düzenlenen ‘Altın 61 Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi Dizi Çift” ödülünü aldı.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, ödül kendilerine ulaşınca verdikleri pozu sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.