İşte zirveyi kimseye kaptırmayan ünlü isim! Ne Engin Akyürek ne de Alp Navruz...

Ünlü aktörler sosyal medya kullanımını ve adından söz ettirmeyi başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Popüler isimler arasında yer alan Engin Akyürek, Alp Navruz ve Kerem Bürsin mayıs ayından sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasına girmeyi başardı. Son olarak Sen Çal Kapımı dizisi ile ekranlara gelen Bürsin hakkında mayıs ayında bir hayli Tweet atıldı.

Türk televizyon dizilerinde oynayan ve dünya çapında hayran kitlesine sahip olan oyuncular sosyal medyada isimlerinden sıkça söz ettiriyor. Yerli ve yabancı birçok kişi tarafından konuşulan oyuncular oynadıkları diziler ya da sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmayı başarıyor.

Son olarak Ada Masalı dizisinde Poyraz karakterine hayat veren oyuncu Alp Navruz hakkında mayıs ayı içerisinde 119 bin Tweet atıldı. Instagram hesabında da 4.8 milyon takipçisi bulunan Navruz, paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor.

Ülkemizde yayın hayatına başlayacak dijital içerik platformu Disney Plus'ta yer aldığı Kaçış dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Engin Akyürek de sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi oldu. Akyürek hakkında mayıs ayı içerisinde 114 bin Tweet atıldı.

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisi ile ekranlara gelen ve Hande Erçel ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminde sıkça adından söz ettiren Kerem Bürsin sosyal medyanın en çok konuştuğu ünlülerden birisi oldu. Instagram 10.5 milyon takipçisi olan Bürsin hakkında mayıs ayı içerisinde 208 bin Tweet atıldı.

Görenler dönüp bir daha bakıyor... Ondan daha uzunu yok! Dünyanın en uzun insanı tam 2 metre 72 santim