Ne Czn Burak ne Nusret! İmparator İbrahim Tatlıses kimsenin gözünün yaşına bakmadı: ''Çamur satıyorlar''

Kendi çiğ köfte markası bulunan sanatçı İbrahim Tatlıses, son dönemin adından en çok söz ettiren iki restoran işletmecisi Czn Burak ile Nusret'i hedefine aldı. İbrahim Tatlıses, ne Czn Burak ne de Nusret'i beğenmediğini söyledi.

Sanatçılığının yanında iş insanı kimliğiyle de öne çıkan İbrahim Tatlıses, gıda alanında ilerleme kaydetmeye başladı. Çiğ köfte markası bulunan ve yeni yatırımıyla gıda alanında dünyaya açılmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses, son dönemin dünyaya açılan restoran işletmecilerinden Czn Burak ile Nusret'i hedefine aldı.

"CZN BURAK VE NUSRET MİLLETE ÇAMUR SATIYOR"

Takvim'de yer alan habere göre; yurt dışı pazarında büyüme işine giren Tatlıses Czn Burak ve Nusret için, "Benim sayemde piyasaya çıktılar" dedi.

İmparator lakaplı sanatçı, "Tatlıses 1984'den beri var ama onlar yoktu. Kimseyi rakip görmüyorum. Kendi yemediğim şeyi, kimseye yedirmem. Onlar benim yaptığım işi yapmıyor. İsodun bilmem neyini alıyor. Zeytinyağının bilmem neyini kullanıyor, içine su mu katıyor ne katıyor! Biz onlar gibi su kullanmıyoruz. Onlar su ile kaynatıyorlar. İspat ederdim. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde." sözleriyle zehir zemberek açıklamalarda bulundu.