Ne Çinli ne Koreli ne de Japon! Destan'ın güzel oyuncusu Mei Jin herkese ters köşe yaptı!

Kısa sürede atv'nin en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran Destan dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler dikkatleri üzerine çekiyor. Bu isimlerden birisi de aslen Çinli sanılan bir isim... Dizide Gök Hanlığı'nı içten yıkmak için görevlendirilen Çin İmparatoru'nun kızı Mei Jin karakterini başarıyla canlandıran güzel oyuncu çekik gözleriyle çok konuşulan isimlerden oluyor. Herkesin yabancı olduğunu zannettiği güzel oyuncuyla ilgili merak edilen gerçek ortaya çıktı.

Ne Çinli ne Koreli ne de Japon! Destan'ın güzel oyuncusu Mei Jin herkese ters köşe yaptı. Destan dizisinde Mei Jin isimli Çinli prensese hayat veren Esra Kılıç güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Seyirciler güzel oyuncunun Çin, Güney Kore ya da Japonya vatandaşı olduğunu düşünüyordu. Ancak gerçek ortaya çıktı. Çekik gözleriyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncunun nereli olduğu merak konusuydu. 1991 doğumlu olan ünlü oyuncu Esra Kılıç'ın memleketi ortaya çıktı.

ÇEKİK GÖZLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Destan dizisinde Mei Jin isimli Çinli prensese hayat veren Esra Kılıç güzelliğiyle sık sık magazin gündemine geliyor.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Seyircilerin çekik gözleri nedeniyle Çin, Güney Kore ya da Japonya vatandaşı zannettiği ünlü oyuncuyla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Vedaların yıktığı Destan'da ters zamanda gelen ayrılık! Macerası 10 ay bile sürmedi!

Destan'da hiç beklenmedik zamanda gelen ayrılık! 2. sezon 1. bölüm çekimleri tamamlandığı an...

HERKES YABANCI SANIYORDU

Esra Kılıç 12 Mart 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesinde lise öğrenimini tamamladı.Mutfak Sanatlari Akademisinde Profesyonel Aşçılık Eğitimi aldı. Sonrasında Beykent Üniversitesi GSF Oyunculuk bölümünden 2016 senesinde mezun oldu.

Eğitim aldıktan hemen sonra Uygun Adım Aşk adlı dizide Canan karakterini canlandırdı.

Oyunculuk eğitimi devam ederken Çalıkuşu dizisinde Nadide karakterini canlandırdı. 2016 senesinde mezun oldu. 2017'de İçerde dizisinde Fulya karakterine hayat verdi.

2020 yılı Mart ayı itibarıyla Payitaht: Abdülhamid dizisinde Diana karakterini canlandırdı.

Destan dizisinde Mei Jin karakterini canlandırmaktadır.