Ne Afra Saraçoğlu ne Sıla Türkoğlu listeye girebildi! İşte Türk dünyasının Barbie'leri...

Türk dünyasının Barbie'leri belli oldu. Listeye Türkiye'den Tuba Büyüküstün ve Hande Erçel girebildi. Gündemde oynadıkları başarılı oyunculuk sebebiyle kendilerinden sürekli söz ettiren Sıla Türkoğlu ve Afra Saraçoğlu geri planda kaldı. İşte Türk dünyasının Barbie'leri ile ilgili detaylar…

Yalı Çapkını dizisi ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Afra Saracoğlu, Barbie listesinde kendisine yer bulamadı. Aynı şekilde Kızılcık Şerbeti dizisi aracılığıyla adını sıklıkla duyuran Sıla Türkoğlu'nun ismi de listede yer almadı. Arap ve Türk dünyasının seçtiği Barbie listesi gündemde yankı uyandırdı.

TÜRK DÜNYASININ BARBİE'LERİ AÇIKLADI

9.6 milyon kitleye sahip ''Etbilarabi'' haber sayfasından duyurulan bilgiye göre, Arap ve Türk dünyasının Barbie'leri Tuba Büyüküstün ve Hande Erçel oldu. Rol aldıkları dizilerle Türkiye'nin gündeminde sıklıkla duyulan Sıla Türkoğlu ve Afra Saraçoğlu gibi isimler geri planda kaldı.

Son günlerde Kızılcık Şerbeti dizisi ile gündemden düşmeyen Sıla Türkoğlu'nun listede olmayışı hayranlarını üzdü. Ünlü oyuncu gündemdeki yerini korusa da Barbie seçiminde listeye giremedi. Türk ve Arap dünyasının seçtiği Barbie'ler pek çok ünlü ismi geride bırakarak Hande Erçel ve Tuba Büyüküstün oldu.