Nazlı Kurbanzade kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazlı Kurbanzade Ali Sunal evlendi

Nazlı Kurbanzade Bülent Kurbanzade kimdir, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Ali Sunal Nazlı Kurbanzade çifti ile ilgili bir gelişme magazin gündeminde yer aldı. Oyuncu Ali Sunal'ın geride bıraktığımız yaz Nazlı Kurbanzade ile ortaya çıkan ilişkisi bu akşam mutlu sona ulaştı. İlk evliliğini Temmuz 2011’de meslektaşı Gökçe Bahadır ile yapan ancak sadece 8 ay evli kalan Yeşilçam’ın efsanesi rahmetli Kemal Sunal’ın 40 yaşındaki oğlu Ali Sunal, ikinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyordu. Geride bıraktığımız ocak ayının son günlerinde aile arasında bir nişan yapan ikili bu akşam Beşiktaş’taki Swissotel’de nikah masasına oturdu. Evliliğe ‘Evet’ diyen Ali Sunal - Nazlı Kurbanzade’yi; anne Gül Sunal, kız kardeşi Ezo Sunal, Kurbanzade’nin ailesi, Erol Evgin, Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal gibi ünlüler yalnız bırakmadı.Damatlık ve gelinlik için Vakko’yu tercih eden, çift balayını Dubai’de yapacak. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, ÇABA Derneği'nin projelerinde birlikte çalışırken tanıştı. Vatandaşlar heyecanla Nazlı Kurbanzade ile ilgili gelişmeleri merak ediyorlar. Ali Sunal (d. 22 Eylül 1977, İstanbul), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Kemal Sunal'ın oğludur.

Ali Sunal Nazlı Kurbanzade evlendi. Nazlı Kurbanzade kimdir, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Gökçe Bahadır ile Ali Sunal neden ayrıldılar? Oyuncu Ali Sunal'ın geride bıraktığımız yaz Nazlı Kurbanzade ile ortaya çıkan ilişkisi bu akşam mutlu sona ulaşacak. İlk evliliğini Temmuz 2011’de meslektaşı Gökçe Bahadır ile yapan ancak sadece 8 ay evli kalan Yeşilçam’ın efsanesi rahmetli Kemal Sunal’ın 40 yaşındaki oğlu Ali Sunal, ikinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyordu. Kemal Sunal’ın kendi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal (42), dün akşam Avukat Nazlı Kurbanzade’yle dünya evine girdi. Swissotel’deki düğünde Ali Sunal’ın nikah şahitliğini Özlem Cankurtaran ile Necati Akpınar, gelin Nazlı Kurbanzade’nin şahitliğini ise Gül Kabaktepe ve Muhammed Sirus Leki yaptı. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, ÇABA Derneği'nin projelerinde birlikte çalışırken tanıştı. Ali Sunal ve Gökçe Bahadır evlendikten 6 ay sonra boşanmışlardı. Ali Sunal üç yıllık bir ilişkinin ardından meslektaşı Gökçe Bahadır ile Bodrum’da dünya evine girmişti. Fakat çiftin mutluluğu kısa sürmüş, 8 ay sonra boşanmışlardı. Ayrılığın sebebinin olarak Ali Sunal'ın Gökçe Bahadır'ı aldattığı iddiaları gösterilmişti. Gökçe Bahadır ise boşanmalarıyla ilgili “Geçinemediğimiz için boşanma kararı aldık. Bu kararın nedeni asla üçüncü bir şahıs değildir” diyerek bu iddiaları yalanlamıştı.

ALİ SUNAL EVLENDİ

Kemal Sunal’ın kendi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal (42), dün akşam Avukat Nazlı Kurbanzade’yle dünya evine girdi. Swissotel’deki düğünde Ali Sunal’ın nikah şahitliğini Özlem Cankurtaran ile Necati Akpınar, gelin Nazlı Kurbanzade’nin şahitliğini ise Gül Kabaktepe ve Muhammed Sirus Leki yaptı.

BALAYI DUBAİ'DE

Evliliğe ‘Evet’ diyen Ali Sunal - Nazlı Kurbanzade’yi; anne Gül Sunal, kız kardeşi Ezo Sunal, Kurbanzade’nin ailesi, Erol Evgin, Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal gibi ünlüler yalnız bırakmadı.Damatlık ve gelinlik için Vakko’yu tercih eden, çift balayını Dubai’de yapacak.

5 MİLYON TL'LİK EVDE OTURACAK

Ali Sunal’ın eşi Nazlı Kurbanzade’yle Fenerbahçe’de 5 milyon TL’lik bir evde oturacağı öğrenildi.

NAZLI KURBANZADE ALİ SUNAL EVLENİYOR

Oyuncu Ali Sunal'ın geride bıraktığımız yaz Nazlı Kurbanzade ile ortaya çıkan ilişkisi bu akşam mutlu sona ulaşacak.

İlk evliliğini Temmuz 2011’de meslektaşı Gökçe Bahadır ile yapan ancak sadece 8 ay evli kalan Yeşilçam’ın efsanesi rahmetli Kemal Sunal’ın 40 yaşındaki oğlu Ali Sunal, ikinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Geride bıraktığımız ocak ayının son günlerinde aile arasında bir nişan yapan ikili bu akşam Beşiktaş’taki Swissotel’de nikah masasına oturacak. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, ÇABA Derneği'nin projelerinde birlikte çalışırken tanıştı.

Nazlı Kurbanzade ÇABA'nın düzenlediği bir etkinlikte podyuma çıkmıştı. İkinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Ali Sunal, kesenin ağzını açtı. Ali Sunal, müstakbel eşine jest yapıp düğün sonrası oturacakları bir ev aldı.

NAZLI KURBANZADE KİMDİR?

Cemiyetin ünlü simalarından Bülent Kurbanzade'nin kızı olan Nazlı Kurbanzade, lisans eğitimini Koç Üniversitesi’nde tamamladı. 2010 yılında hukuk bölümünü tamamladıktan sonra Paris Summer İnstitute’de eğitimine devam etti. Dört yıldır aynı kurumda operasyon direktörü olarak çalışan Nazlı Kurbanzade, aynı zamanda Çağadaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin (ÇABA) projelerinde destek oluyor. Ali Sunal ile bu projeler sayesinde tanışan Nazlı Kurbanzade, ÇABA’nın düzenlediği bir etkinlikte podyuma çıkmıştı.

ALİ SUNAL KİMDİR?

Ali Sunal (d. 22 Eylül 1977, İstanbul), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Kemal Sunal'ın oğludur. Babasıyla birlikte oynadığı Propaganda filmindeki "Mahmut " ve En Son Babalar Duyar dizisindeki "Mustafa" rolleriyle tanınmıştır.

Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Hâlen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. 2011 yılının temmuz ayında oyuncu Gökçe Bahadır ile evlendi. Çift 23 Şubat 2012 günü tek celsede boşandı. Şu anda Güldür Güldür Show'da koreografi yönetmenliği yapmaktadır.

ALİ SUNAL GÖKÇE BAHADIR NEDEN AYRILMIŞTI?

Ali Sunal ve Gökçe Bahadır evlendikten 6 ay sonra boşanmışlardı. Ali Sunal üç yıllık bir ilişkinin ardından meslektaşı Gökçe Bahadır ile Bodrum’da dünya evine girmişti. Fakat çiftin mutluluğu kısa sürmüş, 8 ay sonra boşanmışlardı. Ayrılığın sebebinin olarak Ali Sunal'ın Gökçe Bahadır'ı aldattığı iddiaları gösterilmişti. Gökçe Bahadır ise boşanmalarıyla ilgili “Geçinemediğimiz için boşanma kararı aldık. Bu kararın nedeni asla üçüncü bir şahıs değildir” diyerek bu iddiaları yalanlamıştı.

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

2001 yılında “Tatlı Hayat”, 2002 yılında “Beşik Kertmesi”, 2003 yılında “Mühürlü Güller” gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. 2003-2005 yılları arasında “Hayat Bilgisi” dizisinde “Törpü” karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı.

Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan “JoJo” adlı çocuk programını sundu. “Yaprak Dökümü” dizisinde “Leyla” karakterini canlandırmıştır. “Kayıp Şehir” dizisinde başrol oyuncusu olmuştur. Şu anda da Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya karakterini canlandırmaktadır.

Gökçe Bahadır’ın hobileri arasında dans etmek, şarkı söylemek, kitap okumak, film seyretmek, müzik dinlemek var. 2010 yılında bir çorap markasının reklam filminde oynadı.