Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı'dan müjdeli haber! Düğün tarihi belli oldu

Cemiyet hayatının en gözde çiftlerinden olan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın evlilik kararı magazin gündemine bomba gibi düşerken çiftin düğün tarihi belli oldu. 26 Ağustos'ta nikah masasına oturmaya çiftin hazırlıkları gizli olarak yürüttüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda Hacı Sabancı'nın evde otururken evlilik teklif ettiği ve 'evet' yanıtı aldığı sevgilisi Nazlı Kayı ile Aralık ayında nişanlandı. Pandemi nedeniyle düğünün ne zaman olacağı merak ediliyordu. Ünlü çiftin nikah düğün tarihi de belli oldu.

Hürriyet'in haberine göre; geçen aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyetin ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın düğün tarihi belli oldu. Çift, pandemi nedeniyle bir aksilik çıkmazsa 26 Ağustos'ta nikâh masasına oturacak. Düğün hazırlıkları büyük gizlilik içinde yürütülüyor.

Alem dergisine özel açıklamalarda bulunan Nazlı Kayı, 'Arkadaşlığımız başladıktan sonra her buluştuğumuzda heyecandan karnıma ağrılar giriyordu. Onu her gördüğümde vücudum aynı reaksiyonları vermeye başlayınca zaten anladım. Hala böyleyim bu arada. Onu görünce karnımda kelebekler uçuşuyor. Demek ki aşk böyle bir şey' demişti.