Nazlı Hamarat ve eski sevgilisi Gaffar Aydın mahkemelik oldu! Nurseli İdiz tanık olarak dinlendi

Bir döneme damgasını vuran İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran Nazlı Hamarat ve eski sevgilisi Gaffar Aydın, mahkemelik oldu. Mahkeme tanık olarak dinlenen Nazlı Hamarat'ın ev arkadaşı Nurseli İdiz, dikkat çeken sözler sarf etti. Gaffar Aydın'ın avukatı, 'Nazlı hanımın eski eşi vahşi şekilde öldürülmüştür. Müvekkilim kendi canının derdinde' ifadelerini kullandı.

Nazlı Hamarat ve çocuğunun babası eski sevgilisi Gaffar Aydın mahkemelik oldu. İkilinin davası bugün İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya, Nazlı Hamarat avukatıyla birlikte katılırken Gaffar Aydın gelmedi. Hakim, Nazlı Hamarat'ın ev arkadaşı olan Nurseli İdiz'i tanık olarak dinledi.

Nurseli İdiz, Nazlı Hamarat ve Gaffar Aydın'ın kendi evinde düzenlediği bir doğum günü partisinde tanıştığını belirterek, 'Nazlı daha sonra hamile kaldı. Gaffar bu sürede Nazlı'yı aşağılamaya başladı. Bebek benden değil diyerek karalama kampanyası başlattı' dedi.

Nurseli İdiz, Gaffar Aydın'ın Nazlı Hamarat'ın fotoğraflarını gizlice çektiğini ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti: 'Gaffar bey zaman zaman ortaya çıkar zaman zaman kaybolur. Çocuğun babası olduğunu bazen kabul ediyor, bazen ise kabul etmiyor'

Hakimin, 'Nazlı ona hiç sonun eski eşim gibi olur diye tehdit etti mi?' sorusuna da yanıt veren İdiz, 'Nazlı bir mafyaya mensup değil, tek başına çocuğunu büyütmeye çalışan bir kadın son bir yıldır da beraber yaşıyoruz' ifadelerini kullandı.

Gaffur Aydın'ın avukatı, Nurseli İdiz'in beyanları kabul etmediklerini ifade ederek, 'Müvekkilime 2 aylık koruma kararı çıkarttık. Karşı tarafın eski eşi vahşi bir şekilde öldürülmüştür. Müvekkilim korku içindedir. Kendi canının derdindedir' dedi.

Nazlı Hamarat'ın, 'Ben uyurken telefonumu alıp bana ait yazışmaları ele geçirmiştir. Çocuğun babasının o olduğu DNA testleri ile sabitken, benden izinsiz çocuğumun tükürük ve saç örneklerini alıp DNA testi yaptırdı' sözlerinin ardından mahkeme tanıkları dinlemek için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.