Nazım Torbaoğlu kimdir? Ece Erken’in eski sevgilisi Nazım Torbaoğlu kaç yaşında?

Nazım Torbaoğlu Ece Erken arasında aşk dedikoduları ortaya çıkmıştı. Nazım Torbaoğlu kimdir, Ece Erken’in eski sevgilisi Nazım Torbaoğlu kaç yaşında soruları araştırılıyor. Ünlü sunucu Ecer Erkin'in Ece Erken'in işadamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Erken: 'Nazım Torbaoğlu ile tanışma aşamasındayken görüşmeme kararı aldım. Aşk yaşamıyoruz' açıklamasını yaptı. Nazım Torbaoğlu işadamı ve Karşıyaka Spor Kulübü yöneticisidir. Aslen İzmirli olan Nazım Torbaoğlu, yönetime önce voleybol şubesi basın sözcülüğü ile girmiş ve daha sonra voleybol şube başkanlığı yapmıştı. Detaylar haberimizde sizlerle.

Nazım Torbaoğlu Ece Erken arasında aşk dedikoduları ortaya çıkmıştı. Nazım Torbaoğlu kimdir, Ece Erken’in eski sevgilisi Nazım Torbaoğlu kaç yaşında soruları araştırılıyor. Ünlü sunucu Ecer Erkin'in Ece Erken'in işadamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Erken: 'Nazım Torbaoğlu ile tanışma aşamasındayken görüşmeme kararı aldım. Aşk yaşamıyoruz' açıklamasını yaptı. Nazım Torbaoğlu işadamı ve Karşıyaka Spor Kulübü yöneticisidir. Aslen İzmirli olan Nazım Torbaoğlu, yönetime önce voleybol şubesi basın sözcülüğü ile girmiş ve daha sonra voleybol şube başkanlığı yapmıştı. Ece Erken, 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu'da doğmuştur.Aslen Samsun'ludur. Babası subay olduğundan tayinlerden dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde bitirdi. Detaylar haberimizde sizlerle.

Ünlü sunucu Ecer Erkin'in Ece Erken'in işadamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Erken: 'Nazım Torbaoğlu ile tanışma aşamasındayken görüşmeme kararı aldım. Aşk yaşamıyoruz' açıklamasını yapmıştı. Daha sonra ise beraber oldukları ortaya çıkmıştı. Nazım Torbaoğlu'nun Eylül ayında eşinden ayrıldığı ortaya çıktı.

ECE ERKEN NAZIM TORBAOĞLU NEDEN AYRILDI?

Evlilik düşünmeyen Torbaoğlu, Erken ile yollarını ayırdı. Erken, geçtiğimiz günlerde instagram'da oğlu Eymen'le fotoğraf paylaşıp "İnşallah kardeşi de olur" diyerek ikinci çocuk sinyali vermişti. Herkes ikilinin aşkının evliliğe doğru gideceğini düşünürken dün Erken'den ayrılık açıklaması geldi. Ünlü sunucu, "Soranlara hayatımda kimse yok. Ayrı şehir yüzünden olmadı. Ona hayatında mutluluklar dilerim" dedi. Ünlü sunucu, işadamının işlerini bahane etse de Erken'in ikinci kez anne olmak için yaptığı ısrarın aşkın sonunu getirdiği konuşuluyor. Ayrıca Erken’in ayrılık haberini duyurmadan kısa bir süre önce yalan söyleyen insanları hayatından çıkardığına yönelik yaptığı açıklama da akıllarda soru işareti oluşturdu

NAZIM TORBAOĞLU KİMDİR?

Nazım Torbaoğlu işadamı ve Karşıyaka Spor Kulübü yöneticisidir. Aslen İzmirli olan Nazım Torbaoğlu, yönetime önce voleybol şubesi basın sözcülüğü ile girmiş ve daha sonra voleybol şube başkanlığı yapmıştı.

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu'da doğmuştur.Aslen Samsun'ludur. Babası subay olduğundan tayinlerden dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde bitirdi. Babasıyla annesi ayrıldı; Ece Erken, annesiyle Beşiktaş'da Polat Residence'da yaşıyor. Bir abisi var.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyonunda başladı. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı.

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv'de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. 4 yıl Show TV'de program yaptı. Kanal 1'de sunuculuk yaptı. ATV'de "Mavi Şeker" adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte "Enbeyaz Geceler" adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile "Hayata Gülerken" adlı eğlence programını sundu. Beyaz TV'de yayınlanan "Tatlım Benim" adlı programı sundu.

2000 yılında TGRT kanalında oynayan "Nilgün" dizisinde başrolde oynadı. "Lise Defteri "adlı dizide Nil rolünde oynadı.

Ece Erken, 1 Eylül 2008' tarihinde Tuncer Öztarhan'la evlendi. 2009'da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir'de evlendi. 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.