Nazar değdi... Merve Çağıran ve İsmail Hacıoğlu ayrılık kararı aldı

Çocuk dizisi setinde partner olmalarının ardından arkadaşlıkları aşka dönüşen İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran çiftinin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Aşklarını sosyal medyadan sık sık paylaşan çift ayrılık kararı aldı. Bir buçuk yıldır aşk yaşayan Merve Çağıran ve İsmail Hacıoğlu'nun karşılıklı anlaşarak ayrıldığı öğrenildi.

Star TV'de ekrana getirilmiş olan Çocuk dizisinde başrolleri paylaşan İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran aşk yaşamaya başlaması ile magazin basınında yerini aldı. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımlar bulunan ünlü çifte nazar değdi.

İlişkilerini magazin basınından uzak yaşayan çift flaş bir karar alarak ilişkisini noktaladı. Bir buçuk yıldır birliktelik yaşayan İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran anlaşarak ayrıldı.

Hürriyet'in haberine göre; 2020 yılında Duygu Kumarki'den boşandıktan kısa süre sonra Çağıran ile aşk yaşayan oyuncu, sosyal medya hesaplarından sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını sildi. Yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olan ünlü çiftin, karşılıklı anlaşarak ilişkilerini bitirme kararı aldıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz ay tatil dönüşü Cihangir'de görüntülenen İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran çifti objektifelere mutluluk pozları vermişti.