Nazan Kesal'a söylediği 'Umarım kapı kapı gezmezsin' sözleri tepki çeken Ceyda Düvenci sessizliğini bozdu

Ceyda Düvenci programına konuk olan Nazan Kesal'a söylediği ''Umarım bu dizide en az 4 yıl kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın'' sözlerin ardından sosyal medyada linç edildi. Tepkilerin ardından Ceyda Düvenci açıklamada bulundu. Nazan Kesal da gündem olan olayın ardından paylaşım yaptı.

Ceyda Düvenci'nin programına konuk olan Nazan Kesal, rol aldığı Yan Oda dizisi hakkında konuştu. Programın sonuna doğru "İyi ki varsın" diyerek söze giren Ceyda Düvenci, Nazan Kesal'a "Topuzunla bir sürü işte seni görmek istiyorum. Topuzunu da seni de çok seviyorum. Ama umarım topuzunla en az dört sene bu dizide kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" dedi.

Kesal ise "Yani kapı kapı gezmiyoruz zaten de. Çok şükür, ilginç karakterler ilginç roller geliyor yapımlardan" diye konuştu. Ceyda Düvenci'nin bu sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Düvenci, sosyal medyada gelen linçlerin ardından sessizliğini bozdu. Düvenci, şu ifadelere yer verdi:

"Yoğunluğumdan ötürü programından yapılan ara montajla hakkımda yazılan asılsız yorumları görmemişim. Gördüğümde okuduklarıma inanamadım. Ama programın tamamını izleyemeyen, gerçekten mesleği magazin olmayan, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup gaza gelenlerin yarattığı bu harekete daha fazla sessiz kalamadım.

Kınadığınız kelimeler benim değil, sosyal medyada Nazan'a yapılan sınır aşan yorumlara aitti. Bunu kınamak için güldük aslında ama programı izlememiş olanlar boş atıp dolu tutmaya çalışmış. Bu açıklamayı sadece durumun fazlasıyla sınır ihlali içermiş olmasından ve kadının kadına yaptığı zorbalıklardan biri gibi gösterilmeye çalışılmasından duyduğum isyanım sebebiyle yapıyorum."

Kesal, "Hayat kısa, kuşlar uçuyor. Kimse bana saygısızlık yapmadı. Linç kötüdür. Daima iyilikle kalın. Ceyda'da candır" ifadelerini kullandı.