Nazan Kesal eşi Ercan Kesal hakkında konuştu: Babası için doktor oldu

Son olarak Çukur dizisinde rol alan Ercan Kesal ile evli olan Nazan Kesal, Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu üstlendiği TRT2'de ekrana getirilen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 24 yaşındaki oğlu Poyraz'ın da oyuncu olmak istediğinden bahseden Nazan Kesal, Ercan Kesan hakkında 'Babası için doktor oldu' dedi.

TRT2'de yayınlanan Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan Ercan Kesal'ın eşi Nazan Kesal, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Amcalarının sanatından etkilendiğini ve onları örnek aldığını söyleyen Kesal, 'Hep onlar gibi olmak istedim. Aslında şarkıcı olmak isterdim. Opera sınavlarına girdim ama kazanamadım. Rahmetli Sevda Ayhan yapmıştı sınavı.

Büyük opera sanatçısıydı. Yeterince çalışmadığım için kazanamadım. Sesimi çok beğenmişti ama 'Kulağın yok kızım senin' demişti. Bir daha korkudan o sınava girmemiştim' dedi.

Babasının sanatla uğraşmasını istemediğinden bahseden ünlü oyuncu 'Belki de onun hayallerini ben gerçekleştiriyorum. Onun ruhu bana geçti muhtemelen. Çünkü birbirimize çok benziyoruz. Belki kimlik olarak sanatçı kimliğini alamadı ama kendi yaşadığı kasabasında çok neşeli, herkesi güldüren, muhabbeti doyumsuz, iyi bir anlatıcı olarak hayatını sürdürüyor şu anda.' ifadelerini kullandı.

Eşi Ercan Kesal'ın da babasının sanata karşı olduğunu söyleyen Kesal, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Ercan Kesal babası için doktor oldu. Önce Siyasal Bilimleri kazanmış, sonra Diş Hekimliğini kazanmış. Çünkü sevmemiş. Babası 'Ben yaşlanınca kim bakacak bana? Doktor ol' demiş. Bir daha girmiş sınava Ege Tıp bölümünü kazanmış. Ama bugün Ercan hepimiz bildiği iyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu oldu bence'

Basketbol oynayan oğlu Poyraz'ın da oyuncu olmak istediğinden bahseden Kesal, şu ifadeleri kullandı: 'Basket tutkusu var ama basket ile beraber bir gün oyuncu olabilmenin hayalini kuruyor. Bize yaptığı taklitler karşısında ağzımız açık kalıyor. İnanılmaz komik şeyler anlatıyor. Gözlemci bir çocuk'