Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu sevgili mi? Sarp levendoğlu kaç yaşında, aslen nereli?

Naz Çağla Irmak sosyal medya hesabından Sarp Levendoğlu ile olan fotoğrafını paylaştı. Oyuncu fotoğrafta, Levendoğlu'nu etiketleyerek kalp koydu. Bunun üzerine akıllara Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu sevgili mi? gibi sorular geldi. İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu'nun sevgili olup olmadığı merak edilen konu başkalıklarından oldu. Naz Çağla Irmak sosyal medya hesabı üzerinden Sarp Levendoğlu ile olan fotoğrafını paylaşarak kalp emojisi koydu. Peki, Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu sevgili mi? Haberimizin içerisinden konuya dair detaylara ulaşabilirsiniz.

NAZ ÇAĞLA IRMAK VE SARP LEVENDOĞLU SEVGİLİ Mİ?

Naz Çağla Irmak, Instagram hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Hesabının hikaye bölümünden Sarp Levendoğlu ile çekildiği samimi kareyi kalp emojisi koyarak takipçileri ile paylaştı. Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu'ndan henüz bir açıklama gelmedi. Konuya dair bir paylaşım olduğu takdirde haberimizde yer vereceğiz.

NAZ ÇAĞLA IRMAK VE SARP LEVENDOĞLU ARASINDAKİ YAŞ FARKI KAÇ?

Naz Çağla Irmak, 31 Mayıs 1997, Sarp Levendoğlu ise 25 Aralık 1981 tarihinde doğmuştur. Oyuncuların arasında toplam 15 yaş bulunmaktadır.

NAZ ÇAĞLA IRMAK KİMDİR?

Naz Çağla Irmak 31 Mayıs 1997 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur.

Hülya Gülşen Irmak'ın kızıdır. Dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte Bizim Evin Halleri isimli yapımda kamera karşısına geçti. Bizim Evin Halleri dizisi ile profesyonel kariyerine adım atmış olsa da asıl çıkışını ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler dizisi ile sağladı. 2019'da vizyona giren Çakallarla Dans 5 filminde yer aldı. En son Dostoyevski'nin Tiyatro sahnesine uyarlanan eseri "Westend – Batının Sonu" oyununda yer aldı.