Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? İşte Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu

Naim Süleymanoğly’nun filmi vizyona girdi. Naim Süleymanoğlu filmi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?Senaryosunu Barış Pirhasan’ın kaleme aldığı, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yapacağı NAİM’in yönetmen koltuğu Özer Feyzioğlu oturuyor. Usta sporcuyu Hayat Van Eck canlandırıyor.

Naim Süleymanoğlu’nun filmi oyuncuları merak ediliyor. Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin oyuncuları kimdir? Senaryosunu Barış Pirhasan’ın kaleme aldığı, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yapacağı NAİM’in yönetmen koltuğu Özer Feyzioğlu oturuyor. Filmde Naim Süleymanoğlu’nu Hayat Van Eck canlandırıyor. Filmin kadrosunda Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Uğur Güneş, İsmail Hacıoğlu gibi isimler bulunuyor.

NAİM SÜLEYMANOĞLU FİLMİNİN OYUNCULARI

Filmde Naim Süleymanoğlu’nu Hayat Van Eck canlandırıyor. Filmin kadrosunda Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Uğur Güneş, İsmail Hacıoğlu gibi isimler bulunuyor.

NAİM SÜLEYMANOĞLU FİLMİ NE ZAMAN VİZYONDA?

Dünyaca ünlü Türk halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi 22 Kasım’da vizyona girdi.

Halter sporu için ailesini geride bırakan küçük Naim, başarılarla dolu bir hayat hikayesi yazmak için haltere başladı. Sonrasında dünya şampiyonu oldu. Bütün bu başarıların yanı sıra, Bulgaristan’da soydaşlarına yapılan zulmü dünya kamuoyuna duyurmak için Türkiye’ye iltica etti. Başarılarla dolu hayatında sürekli bir hasret ve gurbet olan Süleymanoğlu’nun hayat hikayesi sinemaya taşınıyor.