Nagihan'dan Acun Ilıcalı'ya Mustafa Kemal ricası... İsteği Survivor'ın seyrini değiştirdi

Yunus Emre ile yaşadığı gerilimin ardından Mustafa Kemal Survivor'ı terk etti. Yarışmayı bırakmak istediğini ifade eden ancak sonrasında pişman olan Mustafa Kemal ile ilgili Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'dan ricada bulundu. Acun Ilıcalı, yarışmacı ile ilgili kararını Survivor konseyinde açıkladı.

Mustafa Kemal ile Yunus Emre'nin kavgası Survivor All Star'da damga vuran olaylar arasına girdi. Birbirinin üzerine yürüyen ikiliden Mustafa Kemal Survivor'dan çekilme kararı aldı. Diskalifiye olduğu konuşulan yarışmacı ile ilgili Acun Ilıcalı'ya ricada bulunan Nagihan olayın seyrini değiştirdi.

Nagihan konseyde "Mustafa Kemal'in 9 aylık çocuğu var ve maddi olarak ihtiyacı var. Ben rica ediyorum lütfen geri döndürün" dedi. Sahra da Nagihan'ın sözlerini destekledi.

Acun Ilıcalı ise "Mustafa Kemal konsepte karşı garip bir viteste. Şimdi pişmanmış. Biz de tabii ki insanları üzmemeye kaybetmemeye yönelik çaba içerisindeyiz. Biz de olaya daha hassas davranacağız" açıklamalarını yaptı.

Yarışmaya yeniden dahil olan Mustafa Kemal "Zor şartlardayız, Survivor'da bazen beklenmedik tepkiler verebiliyoruz. Ben de sonrasında biraz fevri davrandığımı fark ettim, hatamı anladım. Şimdi buradayım, takımıma katkı sağlamaya devam edeceğim. Yolumuza kimseyi üzmeden, kırmadan devam edeceğiz" dedi.

Turabi'nin vedasının ardından Survivor'a gelen isimler belli oldu! Avatar Atakan, Hilmi Cem ve Sema kadroda

Acun Ilıcalı'dan beklenen açıklama... Turabi'nin Survivor akıbeti belli oldu