Nagihan ''Maddi durumu iyi değil'' demişti... Mustafa Kemal'in lüks aracı sosyal medyayı ikiye böldü

Mustafa Kemal'in agresif tavırlar nedeniyle Survivor diskalifiye olacağı durumunda araya giren Nagihan, ''Maddi durumu iyi değil'' diyerek dikkat çekmişti. Survivor'dan elenen Mustafa Kemal'in önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda lüks aracını paylaşması olay oldu.

Acun Ilıcalı'ya verdiği tepkiler ve diğer yarışmacılar ile yaşadığı kavgalarla dikkat çeken Mustafa Kemal, Survivor All Star'dan çekilmesi ile olay olmuştu.

O günlerde Nagihan konseyde "Mustafa Kemal'in 9 aylık çocuğu var ve maddi olarak ihtiyacı var. Ben rica ediyorum lütfen geri döndürün" demişti. Mustafa Kemal'in durumu toparlamak istemesi üzerine Acun Ilıcalı, yarışmaya dönmesine izin vermişti. Yarışmaya veda eden Mustafa Kemal, vaktini ailesiyle geçiriyor.

Son olarak spor salonundan paylaşım yapan eski yarışmacının lüks otomobili dile düştü. Sosyal medya kullanıcılarından "İyi ki durumu kötüymüş", "Keşke benim de maddi durumum böyle kötü olsa", "Yurt dışında bu arabalar çok uygun bilmeden yapmayın şunu", "Nagi'yi kandırmış" yorumları geldi.