Nagehan Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz’ın Nagehan Şaşmaz eşi kaç yaşında?

Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz 7 yıl süren evlilikleri, boşanma davası haberleri ile gündemde yer alıyor. Necati Şaşmaz’ın avukatından gelen açıklamaya göre, 2 çocuk sahibi çift, çekişmeli bir boşanma sürecine girecek. Şaşmaz’ın avukatı, boşanma nedeni olarak üçüncü bir şahsın dahil olmadığını söyledi. Bu açıklamaların ardından vatandaşlar Necati Şaşmaz’ın eşi Nagehan Şaşmaz’ın kim olduğunu araştırmaya başladılar. Nagehan Şaşmaz 1992 yılında dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitiminin ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Detaylar haberimizde sizlerle.

Nagehan Şaşmaz ve Necati Şaşmaz’ın boşanma haberlerinin magazin gündeminde yer almasının ardından vatandaşlar, “Nagehan Şaşmaz kimdir?” sorusunun yanıtını araştırıyorlar. Kurtlar Vadisi ile uzun yıllar televizyon ekranlarında boy gösteren sevilen isim Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz'ın 7 yıl süren evlilikleri, boşanma davası haberleri ile gündeme geldi. Necati Şaşmaz'ın avukatı Altın Mimir basın açıklaması yaptı ve müvekkilinin, Nagehan Şaşmaz aleyhine boşanma davası açtığını dile getirdi. Merak edilenlere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

NAGEHAN ŞAŞMAZ VE NECATİ ŞAŞMAZ BOŞANIYOR

Bir süredir haklarında ayrılacakları yönünde haberler çıkan oyuncu Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz, boşanma kararı aldı.

Necati Şaşmaz’ın avukatından gelen açıklamaya göre, 2 çocuk sahibi çift, çekişmeli bir boşanma sürecine girecek. Şaşmaz’ın avukatı, boşanma nedeni olarak üçüncü bir şahsın dahil olmadığını söyledi. İkili, 7 yıldır evli.

Necati Şaşmaz, 7 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Nagehan Şaşmaz’dan boşanmak üzere mahkemeye başvurdu.

NAGEHAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Nagehan Şaşmaz 1992 yılında dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitiminin ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı.

2012 yılında Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı "Polat Alemdar" karakteri ile adını duyuran Necati Şaşmaz ile dünya evine girdi.

Çiftin bu evlilikten, 2013 yılında dünyaya gelen 'Ali Nadir' ve 2017'de dünyaya gelen 'Yusuf Emir' adında iki çocuğu bulunuyor.

NECATİ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Zaza asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu, yapımcı Muhammed Necati Şaşmaz, ya da bilinen adıyla Necati Şaşmaz, 15 Aralık 1971 tarihinde dünyaya geldi. Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğludur.

Asıl mesleği turizmcilik olan Necati Şaşmaz, eğitimini tamamladıktan sonra 6 sene ABD’de yaşadı. Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden Osman Sınav'la anlaştı. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti.

Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz’ın Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır Necati Şaşmaz, 12 Aralık 2012 tarihinde kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile evlendi. Çiftin 2 çocuklar var.