Nafaka hariç 10 bin TL ödüyorum

Oğlu Çınar’ın velayetini almak için eski eşi Asena Atalay'a dava açan ünlü futbolcu Caner Erkin, ''Oğlumu para için kullanıyor'' iddiasında bulundu. 

Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay’dan olan oğlu Çınar’ın velayetini anneden almak için açtığı dava devem ederken ünlü futbolcu yakın çevresine yakındı. ‘Duymayan Kalmasın’ın haberine göre Erkin şunları söyledi: 

OĞLUM BU HİKÂYEDE OLMASIN

Aldatılan bir adamım. İsteseydim çocuğumun velayetini en baştan alırdım ve beş kuruş da para vermezdim. Ancak velayeti alsaydım da hiçbir zaman oğlumu annesinden ayırmayı düşünmedim. Onun bu çirkin hikâyenin içinde olmasını hiç istemiyorum. 

PARA ÖDÜYORUM

Hayatım boyunca paraya değer vermedim. Kaldı ki, parayı oğlumdan mı esirgeyeceğim? Sadece yıllık okul masrafları 50 bin TL. Ben oğlumun annesine her ay nafaka hariç sırf harcaması için ayrıca 10 bin TL para ödüyorum. Bu parayı da ona ömür boyu vereceğim ama o hâlâ oğlumu para için kullanıyor. Mesela bir yerdeyim oğlumu taksiyle gönderiyor. Onun parasını bile bana ödetiyor. 

BU EVLİLİK BENİM YANLIŞIMDI

Bu evlilik benim yaptığım bir yanlıştı ama ortada bir çocuk var. Ben bunu korumaya çalışıyorum. Oğlumu görmeme bile engel oluyor. Özellikle benim maç ya da antrenman günlerime görüşmeleri denk getirmeye çalışıyor. Oğlumun psikolojisi etkilenmesin diye davaya yayın yasağı aldırmak istedim ama o buna karşı çıktığı için kararı çıkarttıramadım.