Mustafa Üstündağ aslen nereli, evli mi? Mustafa Üstündağ kimdir, kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında yeni sezonda cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları yine çok konuşulacak. Programda dün akşam 90'lar Ankara Havaları şarkıları söylendi. Müzik şöleninin yaşanacağı programda Mustafa Üstündağ konuk oldu. Peki, Mustafa Üstündağ kimdir, kaç yaşında? Mustafa Üstündağ aslen nereli, evli mi?

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde Ankara rüzgarı esti. Her bölümü farklı bir sanatçının şarkılarının konu edinildiği Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan isimlerden biri de Mustafa Üstündağ oldu. Mustafa Üstündağ kimdir, kaç yaşında? Mustafa Üstündağ aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Mustafa Üstündağ 11 Şubat 1977'de Mersin'de doğdu. Mustafa Üstündağ 43 yaşında Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur...

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Mustafa Üstündağ 11 Şubat 1977'de Mersin'de doğdu. Mustafa Üstündağ 43 yaşında Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı. Pervasız Tiyatro'da devam etti. Atv'de yayınlanan Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur'un oğlunu, Zincirbozan filminde ülkücü Talat'ı oynadı. Zeynep'in Sekiz Günü'nde Ali rolüyle bir üçkâğıtçıyı canlandırdı.

Kurtlar Vadisi Pusu adlı tv dizisinde Muro karakterini canlandırdı. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde büyük ilgi gördü. 2017 yılında konuk oyuncu olarak Çukur dizisinde Kahraman Koçovalı karakterini oynadı. 2018-2020 yılları arasında da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Boran Kayalı karakterini canlandırmıştır.

Mustafa Üstündağ, 2009 yılında nikah masasına oturduğu oyuncu Ecem Özkaya'dan 2019 yılında boşandı.

Ömer Faruk Bostan kimdir, aslen nerelidir? Ömer Faruk Bostan kaç yaşında, evli mi?

Ankaralı Ayşe kimdir, aslen nerelidir? Ayşe Dinçer evli mi, kaç yaşında?

Ankaralı Coşkun kimdir, aslen nerelidir? Ankaralı Coşkun kaç yaşındadır?