Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma kimdir, ne iş yapıyor? Mustafa Tohma aslen nereli, kaç yaşında?

Uzun süredir adı Seren Serengil ile anılan Mustafa Tohma sosyal medyada ilgi odağı oldu. Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında? Mustafa Rahman Tohma nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. Mustafa Tohma, 6 Kasım 1982 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi. Aile işi olan ve kendisinin de ziraat fakültesini bitirerek başladığı çiftçilik kariyerine devam etmektedir.

Uzun zamandır adı Seren Serengil ile anılan Mustafa Rahman Tohma hakkında araştırmalar hız kazandı. Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında? Mustafa Rahman Tohma nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Mustafa Rahman Tohma, 6 Kasım 1982 yılında Antakya'da dünyaya geldi. Mustafa Tohma 38 yaşındadır ve Antakyalıdır. İşte hakkında tüm merak edilenler...  

MUSTAFA TOHMA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Mustafa Rahman Tohma, 6 Kasım 1982 yılında Antakya'da dünyaya geldi. Mustafa Tohma 38 yaşındadır ve Antakyalıdır.

Mustafa Tohma, aile mesleği olan olan çiftçilik yapmaktadır. Ziraat Fakültesi mezunu Mustafa Rahman Tohma, çiftçidir. Mısır, buğday, hayvan yemi gibi ürünler üretmekte olan Mustafa Tohma, geçmiş yıllarda birkaç defa modellik de yapmıştır fakat asıl mesleği olan çiftçiliği sürdürmektedir.