Mustafa Sandal'la evlenen Melis Sütşurup'tan nikah sonrası paylaşım geldi... Romantik notu dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile Roma'da dünyaevine giren Melis Sütşurup, sosyal medya hesabından nikah sonrası çekilen kareleri arka arkaya paylaştı. Mustafa Sandal'a olan aşkını haykıran Melis Sütşurup, gönderisine ''İyi ki hayatıma, yoluma ortak oldun. Sonsuz olsun tek dileğim'' notunu düştü.

Geçtiğimiz şubat ayında nişanlanan Mustafa Sandal ile kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup, İtalya'nın başkenti Roma'da evlendi. Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un nikah şahitliğini Simge Sütşurup ve Tunç Taşdemir üstlendi.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen Melis Sütşurup, Roman sokaklarında Sandal ile çektirdiği fotoğraflarını romantik bir notla takipçileri ile paylaştı. Nikahtan da karelere yer veren Sütşurup, ilk olarak beyaz bir takım tercih etti. Sütşurup, daha sonra mini bir gelinlik giydi. O kareleri takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çiftten Melis Sütşurup, gönderisine şu notu düştü:

"Nerden başlasam, nasıl anlatsam seni... Tek bir şey var cümleye dökülünce anlamlı olan 'biz' İyi ki hayatıma, yoluma ortak oldun. Sonsuz olsun tek dileğim" notunu yazdı.