Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e cevap! 'Nafaka borcunu ödemezse hapis yatacak' denilmişti

2018 yılında Emina Jahovic ile boşanan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, eski eşinin nafaka ödemediği gerekçesi ile açtığı davada yeni gelişme yaşandı. Emina Jahovic, Mustafa Sandal'ın nafaka borcunu ödememesi halinde hapis yatacağı iddiasında bulundu. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal cephesinden açıklama geldi.

Melis Sütşurup ile evlilik hazırlığında olan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 2008-2018 yılları arasında evli kaldığı, çocukları Yaman ve Yavuz'un annesi Emina Jahovic ile nafaka yüzünden davalık oldu. Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal'ın toplam 1 milyon 105 bin 863 liralık nafaka borcu olduğunu iddia etti.

İstanbul Aile Mahkemesi'ndeki görülen "nafakanın azaltılması" davasına Emina Jahovic, duruşmaya avukatı Altın Mimir'le katıldı.

Jahovic, "Mustafa ekonomik olarak rahat. Çocukları okula götürüp getirmesi için araba alacaktı ya da kiralayacaktı. Çocukların tatil paralarını ve evdeki yardımcıların paralarını ödeyecekti. Hiçbirini ödemedi. Nafakayı ödemiyor" ifadelerini kullandı.

Sırp şarkıcının avukatı Altın Mimir ise "Mustafa Sandal, nafaka borcunu ödemezse mahkeme hapis cezası verecek" şeklinde konuştu.

Tüm yaşananların ardından Mustafa Sandal'ın avukatı Mutluer Doğan Şişman'dan açıklama geldi. Ünlü şarkıcı, avukatı "Görülmekte olan davaya ilişkin İstanbul 3. Aile Mahkemesi tarafından yayın yasağı konulduğunu ve gizlilik kararı verildiğini hatırlatırız" açıklamasını yaptı.