Mustafa Rahman Tohma kimdir, aslen nereli? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Zayıflamak için geçirdiği operasyonlar yüzünden sürekli kilo kaybı yaşayan ve ölümle burun buruna gelen sunucu Seren Serengil, tekrar ameliyat masasına yattı. Ameliyat sonrası ilk açıklama, Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma'dan geldi. Mustafa Rahman Tohma hakkında araştırmalar da hız kazandı. Mustafa Rahman Tohma kimdir, aslen nereli? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma kaç yaşında, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Fazla kilolarından kurtulmak için yıllar önce ameliyat olan Seren Serengil, uzun bir süredir damping sendromu ile mücadele ediyor. Seren Serengil ameliyat oldu sağlık durumunu sevgilisi Mustafa Rahman Tohma açıkladı. Mustafa Rahman Tohma kimdir, aslen nereli? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma kaç yaşında, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Mustafa Tohma, 6 Kasım 1982 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi.

MUSTAFA RAHMAN TOHMA KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Asıl adı Mustafa Rahman Tohma olan Mustafa Tohma, 6 Kasım 198 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi.

Aile işi olan ve kendisinin de ziraat fakültesini bitirerek başladığı çiftçilik kariyerine devam etmektedir. Mısır, buğday, hayvan yemi üretmekte olan Mustafa Tohma, geçmiş yıllarda boyunun uzun olması nedeniyle aile dostlarını kırmayarak bir kaç defa modellik yaptığını ifade etmiştir.

Mustafa Tohma kendi mesleği olan çiftçilik ile uğraşmaktadır. Mustafa Tohma, bir süredir Seren Serengil ile bir birliktelik yaşamaktadır.