Mustafa Ceceli'den Uzi'ye rica: Sakin olmasını tavsiye ederim

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli önceki akşam hayranları ile bir araya geldi. Sahne öncesi gazeteciler ile konuşan Mustafa Ceceli, rapçi Uzi'ye tavsiyede bulundu. Ceceli, ''Uzi yetenekli, ciddi bir kitleye sahip başarılı bir rapçi. Sakin olmasını tavsiye ederim bizim sektörümüz sanıldığı kadar büyük değil.'' dedi.

Mustafa Ceceli Tokat'ın Erbaa ilçesinde konser verdi. Basın mensupları ile sahne öncesi bir araya gelen Mustafa Ceceli, son dönemde Uzi'nin girdiği tartışma hakkında konuştu.

Ceceli, konuyla ilgili olarak "İnsanlar tabii ki fikirlerini paylaşabilirler ancak saygı ve sevgi çerçevesinde olmalı. Uzi yetenekli, ciddi bir kitleye sahip başarılı bir rapçi. Sakin olmasını tavsiye ederim bizim sektörümüz sanıldığı kadar büyük değil. Orta yolu bulacaklarını düşünüyorum, yakışan da budur. Organizasyonlar yapılırken belli başlı talepler oluyor. Belli bir sahne sıralaması oluyor. Organizasyonun iç dinamiklerini bilmediğim için bir şey diyemem. Mesele geçen hafta yurt dışında bir konserim vardı. Beş sanatçı çıkıyorduk, ben ikinci sıradaydım. Benim için çok önemli konular değil bunlar. Bizde hiyerarşi olmamalı" ifadelerini kullandı.