Mustafa Ceceli'den konserde darbuka şov! Alkış topladı

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, bir AVM'nin tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında sahne aldı. Sevilen şarkılarını hayranları ile hep bir ağızdan seslendiren Mustafa Ceceli darbuka şovu ile büyük alkış topladı. Ünlü şarkıcının konserine rekor katılım gerçekleştirildi.

IHA

Bir AVM'nin düzenlediği yaz konserlerinin 2. ayağı dün akşam düzenlenen Mustafa Ceceli konseriyle devam etti. Rekor katılımla gerçekleşen konserde Mustafa Ceceli, en sevilen şarkılarını Kayseri ve çevre illerden gelen hayranları için seslendirdi.

Türkiye'nin en çok sevilen sanatçılarından Mustafa Ceceli'yi dinleyebilmek için hayranları konser alanını saatler öncesinden doldurmaya başladı. Yaptığı her şarkı ile liste başı olan ve şarkıları ezbere bilinen Mustafa Ceceli konserinde, 'Rastgele', 'Maşallah', 'Salıncak', 'gibi çok sevilen şarkılarını seslendirdi. Kayserinin en kalabalık katılımlı konserlerinden birisine imza atıldı.

MUSTAFA CECELİ'DEN DARBUKA ŞOV

Konser esnasında darbudakayı eline alan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, hayranlarını coşturdu. Mustafa Ceceli'nin darbuka performansı hayranlarından tam not aldı.