Mustafa Ceceli evliliğiyle ilgili büyük sırrını açıkladı... Bakın neler söyledi

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli önceki akşam Kıbrıs'ta konser verdi. Sahne öncesi gazeteciler ile bir araya gelen Mustafa Ceceli, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Eşi Selin İmer hakkında konuşan ünlü şarkıcı, evliliğiyle ilgili büyük sırrını açıkladı. Ceceli, sözleri ile güldürdü.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Kıbrıs'ta hayranları ile bir araya geldi. Kıbrıs'taki bir otelde konser veren Mustafa Ceceli, sahne öncesi basın mensupları ile bir araya geldi ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı Selin İmer ile olan evliliği hakkında da konuştu.

"HER ANLAMDA EŞİME TESLİM OLDUM"

Ceceli, "Evlendiğimizden beri yani 5 senedir dolaptan bir şey alıp giymedim. Şöyle diyorum; 'Aşkım ne giyeyim?' O da şöyle diyor; 'Yine bana mı kaldı?' Her anlamda eşime teslim oldum. Kafam rahat." şeklinde konuştu.

Ebru Gündeş'in albüm çalışmasını da takip ettiğini ifade eden Ceceli, "Stüdyoda o kadar hızlı ki. Biz sanatçılar genelde bir günde bir şarkı okuruz, o ise gelip bütün albümü okuyup gitti. İnanılmaz şeker bir insan" dedi.