Murat Kurşun kimdir, kaç yaşında? Murat Kurşun aslen nereli, eşi kimdir?

Küçük yaşlardan bu yana müzik dünyasının içinde olan Murat Kurşun, bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Murat Kurşun kimdir, kaç yaşında? Murat Kurşun aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. Mardinli olan Murat Kurşun, 1974 yılında dünyaya geldi. 7 yaşından bu yana müzikle iç içe olan Murat Kurşun bir çok enstrüman çalmaktadır. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden biri olan Murat Kurşun, bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Murat Kurşun kimdir, kaç yaşında? Murat Kurşun aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Aslen Mardinli olan Murat Kurşun, 1974 yılında doğdu. 7 yaşından bu yana müzikle iç içe olan Murat Kurşun, darbuka, bateri, org ve saz çalmaktadır...

MURAT KURŞUN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aslen Mardinli olan Murat Kurşun, 1974 yılında doğdu. 7 yaşından bu yana müzikle iç içe olan Murat Kurşun, darbuka, bateri, org ve saz çalmaktadır. Bir dönem eşi olan Ceylan da olmak üzere pek çok sanatçıya beste verdi. Bugüne kadar Seni Sevmek, Yaşanan Ne Varsa, Sen Olmasan, Sevenler Gece Ölür, Görürüm Seninle Onu, Ben Yanayım ve İlle de Sen isimli 8 adet albüme imzasını attı. Flash Tv ekranlarında kendi ismini taşıyan Show programını sundu.

Bugüne kadar bir çok usta sese söz ve müzikleri ile destek vermiştir. Ceylan, Ayhan Aşan, Seda Sayan, Kibariye ve Cengiz Coşkun bu isimlerden sadece bir kaç tanesidir.

Müzik dışında kariyerinde 7 senelik bir profesyonel futbolcu geçmişine sahiptir. Günümüzde ise söz, müzik ve yorumları ile müzik severlerin karşısında yer almaktadır. Bugüne kadar Seni Sevmek, Yaşanan Ne Varsa, Sen Olmasan, Sevenler Gece Ölür, Görürüm Seninle Onu, Ben Yanayım ve İlle de Sen isimli 8 adet albüme imzasını atmıştır.

Miss Turkey 2015 üçüncüsü Asena Toprak ile bir klip çekiminde tanışan ünlü türkücü 2016 yılında hayatını birleştirdi. Aralarında 23 yaş fark bulunan Murat Kurşun ve Asena Toprak çiftinin bu evliliklerinden Murat Can adında bir oğulları var.