Murat Dalkılıç'ın Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'le aşk yaşadığı iddialarına yalanlama

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve başarılı oyuncu Hande Erçel geçtiğimiz yaz ayrılık kararı almış ve Dalkılıç, Erçel'i Instagram hesabından silmişti. Ünlü şarkıcının son dönemde Sadakatsiz dizisindeki Derin rolüyle dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen'le aşk yaşadığı için Hande Erçel'i takipten çıktığı öne sürüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan Melis Sezen ise aşk iddialarını yalanladı.

Murat Dalkılıç'ın 5 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi Hande Erçel'i bir anda Instagram hesabından takipten çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın şaşırtan Hande Erçel hamlesiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının son dönemde Sadakatsiz dizisindeki Derin rolüyle dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen'le aşk yaşadığı için Hande Erçel'i takipten çıktığı öne sürüldü.

Ünlü popçu Dalkılıç, Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'i takipten çıktı. Hande Erçel ise Murat Dalkılıç'ı takip etmeye devam ediyor. İkili arasında magazin gündemini harekete geçiren gelişmeler yaşanırken bir sosyal medya kullanıcı 'Siler çünkü Murat başka bir oyuncuyla görüşüyor. Oyuncu da şu dönemin yine çok konuşulan genç oyuncularından biri' diyerek iddiada bulundu.

Gazetemagazin'in ekran görüntülerini paylaşması üzerine gündemde bomba etkisi yaratırken bir sosyal medya kullanıcısı da oyuncunun profilini karalayıp birbirlerini takip ettiklerini de söyledi. Karalanan profilden görünen küçük bir alandan araştırmaya yapmaya başlayan sosyal medya kullanıcıları Murat Dalkılıç'ın takipçi listesini incelemeye aldı.

Gossippasta Instagram sayfasının iddiasına göre Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ve Murat Dalkılıç aşk yaşamaya başladı. İkili Dünya Hali adlı filmde başrolleri paylaşmıştı.

MELİS SEZEN'DEN DALKILIÇ'LA AŞK İDDİALARINA YANIT

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Melis Sezen, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'la aşk iddialarını yalanladı.