Murat Dalkılıç'ın açıklamasının ardından Merve Boluğur'un sevgilisi Mert Aydın'dan destek geldi: Her koşulda yayındayım

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, eski eşi Merve Boluğur hakkında sık sık ''delirdi'' gibi yorumlar yapılmasının ardından sosyal medyadan paylaşımda bulunmuştu. Murat Dalkılıç'ın açıklamasının magazin gündeminde büyük ses getirmesinin ardından Merve Boluğur'un aranjör sevgilisi Mert Aydın da sessizliğini bozdu. Mert Aydın, sevgilisine destek çıktı.

2015 yılında dünyaevine giren Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, bir yıl sonra Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde yapılan duruşma neticesinde anlaşmalı olarak boşanmıştı. Yollarına ayrı ayrı devam eden Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, uzunca bir süre konuşuldu. Boşanmanın ardından bir süredir ekranlardan uzak olan Boluğur, hakkında "Murat'tan sonra kendini toparlayamadı." ve "Bu kız delirdi." şeklinde yorumların yapılması üzerine Dalkılıç, sessizliğini bozdu.

MURAT DALKILIÇ'TAN MERVE BOLUĞUR AÇIKLAMASI

Dalkılıç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar" demişti.

MERVE BOLUĞUR'DAN MURAT DALKILIÇ'A CEVAP

Boluğur, eski eşi Dalkılıç'ın açıklamasına sert çıktı. Sosyal medyada yeni bir paylaşımda bulunan Boluğur, "Kalkıp kokuşmuş, bitmiş şeyin primini yapmak ne ya! Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de 'Merve açıklasın' falan... Kaçıncı şov bu koçum!" ifadelerini kullandı.

MERT AYDIN'DAN MERVE BOLUĞUR'A DESTEK PAYLAŞIMI

Tüm yaşananların ardından Boluğur'un aranjör sevgilisi Mert Aydın, kız arkadaşına destek olan bir paylaşımda bulundu. Mert Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle Merve'nin yalnız olmadığını benim onun her koşulda yanında olduğumu herkesin bilmesini istiyorum. Biz Merve ile ilişkimize gölge düşürecek bir olayın içinde olmadan mutluluğumuzu devam ettiriyoruz. Bir genç kadın hakkında yorumlar yapılırken herkesin empati kurarak çok dikkatli olmasını rica ediyorum."