Murat Dalkılıç estetiksiz hali ile şoke etti! Görenlerin ağzı bir karış açık kaldı

Özel hayatı ile sık sık magazin basınında yerini alan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, şimdi de estetiksiz hali ile gündeme geldi. Murat Dalkılıç'ın estetiksiz halini görenlerin ağzı açık kaldı. Ünlü şarkıcı, yıllar önce verdiği röportajda estetik itirafında bulunmuştu.

Hande Erçel ile yaşadığı aşkla uzunca bir süre konuşulan Murat Dalkılıç daha sonra Erçel'in Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile magazin manşetlerini süsleyen Murat Dalkılıç, bu sefer bambaşka bir konu ile gündeme geldi.

MURAT DALKILIÇ ESTETİKSİZ HALİ İLE ŞOKE ETTİ!

Ünlü şarkıcı Dalkılıç'ın yıllar öncesine ait fotoğrafı yeniden gündem oldu. Ünl popçunun estetiksiz halini gören hayranları büyük şaşkınlık yaşadı.

Estetik yaptırdığını geçtiğimiz yıllarda açıklayan Murat Dalkılıç, "Estetik yaptırdım. Hatta 7 kez falan. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış benim hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi. Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum." demişti.

İşte Murat Dalkılıç'ın estetiksiz hali;