Murat Ceylan ve Pınar Tartan'ın ayrılık nedeni ortaya çıktı

Survivor yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Murat Ceylan ve Pınar Tartan ilişkisinin bitmesinin ardından bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Murat Ceylan, Miss Turkey 2017 ikinci güzeli seçilen Pınar Tartan'ın lüks isteklerinden bunaldı ve kendisini kullandığını düşündüğü için ayrılık kararı aldı.

Suvivor yarışmasında mücadele etmesinin ardından adını duyuran ve daha sonra programın sunuculuğunu üstlenen Murt Ceylan bir süredir aşk yaşadığı Pınar Tartan ile olan ilişkisini noktaladı.

Çiftin sürpriz bir şekilde ayrılmasının ardından ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Takvim'in haberine göre; ünlü sunucunun, sevgilisinin bitmek bilmeyen istekleri ve lüks merakından dolayı aşkı bitirme kararı aldığı öğrenildi.

Tescilli güzelle aşkını sonlandıran Murat Ceylan'ın, arkadaşlarına, "Sürekli benden pahalı şeyler istiyor. Hep popüler mekanları tercih ediyordu. Bir süre sonra aslında ilişkide aşkın olmadığını fark ettim" diyerek dert yandığı öne sürüldü.

Yakışıklı sunucu, "Beni kullanmaya çalıştığını hissettiğim an soğudum. Birlikte olmamızın bir anlamı kalmadı. İlişkimi de bitirdim" ifadelerini kullandığı konuşuluyor.

Bir zamanlar aşklarını sosyal medyadaki takipçilerine de göstermeyi tercih eden Murat Ceylan'ın, "Üzerimden büyük bir yük kalktı" dediği iddia edildi.