Müjdeli haber geldi… Ahmet Rıfat Şungar ve Esra Gülmen evlendi

Son olarak Ahlat Ağacı filminde rol alan başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Ahmet Rıfat Şungar ve görsel sanatlar alanındaki çalışmalarıyla adından söz ettiren Esra Gülmen'le önceki gün Büyükada'da evlendi. Ünlü oyuncu Şungar, sosyal medya hesabından nikah karelerini takipçileri ile paylaştı.

Ahlat Ağacı filminde ki başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Ahmet Rıfat Şungar ve görsel sanatlar alanındaki başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren yetenekli sanatçı Esra Gülmen hayatlarını birleştirdi. Çift, nikah haberini yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Sevenlerini mutluluğa boğan nikah karesi takipçileri tarafından like yağmuruna tutuldu.

Ünlü çift, sevenlerine mutlu haberi instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurdu. Sanatçı Esra Gülmen'in adı geçtiğimiz günlerde Berrak Tüzünataç ile yer aldıkları projede yer almıştı.

Tüzünataç proje kapsamında vücudu "bla bla" yazısıyla kaplı şekilde poz vermiş, o kareler sosyal medyada çok konuşulmuştu.