Müjde Uzman'la yeniden gündemde! Tükenmişlik sendromuna yakalanan ünlüler

Tükenmişlik sendromu hastalığı yeniden gündemde. Müjde Uzman'ın tükenmişlik hastalığına yakalandığı iddia edildi ancak oyuncu bunu reddetti. Fakat o reddetse de bu hastalığa yakalananlar vardı. Peki tükenmişlik sendromuna yakalanan ünlüler kimler?

AKŞAM

Hüsna Köşger

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini oynayan Müjde Uzman, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmuş ve bu paylaşımları üzerinden çıkan haberlerle Müjde Uzman'ın tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edilmişti. Ancak sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yayımlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev'i Müjde Uzman, iddiaları yalanlayarak tükenmişlik sendromuna yakalanmadığını söylemişti.

Peki çoğunlukla ekran önündeki isimlerde olduğunu duyduğumuz tükenmişlik sendromuna yakalanan ve bu hastalıkla anılan isimler kimler?

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA YAKALANAN ÜNLÜ İSİMLER

1 - MERYEM UZERLİ

Bu psikolojik hastalık ülkemizde ilk olarak Meryem Uzerli tarafından duyulmuştu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini oynayan Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirtip diziden ayrılmıştı. Yerine de Vahide Perçin geçmişti.

2 - BURAK ÖZÇİVİT

Burak Özçivit, "Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris'e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu'ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum." demiş ve oyuncunun tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edilmişti. Özçivit ise bu iddiaları reddetmişti.

3 - ESRA DERMANCIOĞLU

Esra Dermancıoğlu, "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum... psikiyatrlardan yardım istiyorum. Fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz." diyerek hastalığını duyurmuştu.