Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızları Selma Ergeç'le Meryem Uzerli meğer aynı kaderi paylaşmış!

Ekranın bazı popüler isimleri, Almanya'da büyümüş kişiler. Bu kişilerin arasında; anne veya babaları Alman asıllı olanlar var. Selma Ergeç ile Meryem Uzerli de bu isimler arasında yer alıyor. Selma Ergeç ile Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl dizisinde beraber çalışmışlardı.

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Magazin dünyasında birçok ünlü ismin annesi ya da babası yabancı kökenli isimler. Özellikle çocukluğu Almanya'da geçmiş pek çok ünlü isim bulunuyor. Almanya'da doğup büyümüş ve annesi veya babası Alman asıllı olan isimler de mevcut. Bu isimler içerisinde en popüler 4 ünlüyü derledik.

Anne veya babası Alman asıllı olan ünlüler

Selma Ergeç

Selma Ergeç'in babası Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşire. Almanya'da büyümüştür. Üniversite yılları döneminde Türkiye'ye gelmiştir.

Asuman Krause

Asuman Krause'nin babası bir Alman, annesi ise bir Türk. İlkokul 1. sınıfa kadar Almanya'da yaşadı, 1. sınıf döneminde annesiyle Türkiye'ye geldi. Bir süre sonra Almanya'ya döndü ve 17 yaşına kadar burada yaşadı. 17 yaşındayken temelli olarak Türkiye'ye döndü.

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli'nin babası bir Türk, annesi ise bir Alman. Almanya'da doğup büyümüştür.

Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu'nun babası Türk, annesi ise bir Alman'dır. Almanya'da doğup büyümüş, ilkokul yıllarında Türkiye'ye yerleşmiştir.