Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü isminden 9 yıl sonra çok konuşulacak proje! Bu dizi çok konuşulacak...

Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe 9 yıl sonra çok konuşulacak projeyle geri dönüyor. Ekranlara ilk kez Yetenek Sizsiniz programında dans gösterisiyle çıkan isim ardından en çok izlenen yarışma programı olan Survivor'a katıldı. Şimdilerde ise TRT Dijital için hazırlanan Hür dizisinin çekimlerinde Zeynep Tuğçe Bayat ile boy gösteriyor.

Hilmi Cem İntepe, çok konuşulacak bir projeyle izleyici karşısına çıkıyor. TRT Dijital için hazırlan, Tom Cruise'lu Top Gun efsanesinin 36 yıl sonra geri dönmesiyle ilham alınan yapımın başrollerinde Hilmi Cem İntipe ve Zeynep Tuğçe Bayat yer alacak. Oyuncular Hür dizisinin çekimleri için sete çıktılar.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İlker Arslan ile Barış Erdoğan'ın yazdığı diziyi Hava Kuvvetleri de destekliyor. Tom Cruise'lu Top Gun efsanesinin 36 yıl sonra geri dönmesinden ilham alınarak çekilen "Hür" 60'ar dakikalık 10 bölümden oluşacak.

HÜR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizide Ogün Kaptanoğlu "Alper", Hilmi Cem İntepe "Gökhan Üsteğmen", Deniz Çatalbaş "Nazlı Üsteğmen", Zeynep Tuğçe Bayat "Banu", Taner Ertürkler "Turgay Binbaşı", Gökay Müftüoğlu "Cemal Binbaşı", Berrin Arısoy "Sema (Gökhan'ın annesi), Balım Gaye Bayrak "Aylin (Gökhan'ın kardeşi), Pınar Bibin "Ayten (Turgay'ın eşi), Ali Çağan Timur "Seçkin", Ümran Çakır "Hayriye" (Seçkin'in annesi) rollerine hayat veriyor.