Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan için meğer rol ilk o isme gitmiş! Meryem Uzerli yerine...

Bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden olan Hürrem Sultan'a Meryem Uzerli hayat verdi. Ancak bilinmeyen bir detay ortaya çıktı. Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakteri için meğer ilk olarak bomba bir isme teklif gitti. Duyanların ağzı açık kaldı. Gerçek sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Selam Ergeç, Nur Fettahoğlu, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Selim Bayraktar, Ozan Güven, Nihan Büyükağaç ve Engin Günaydın gibi isimlerin rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi hafızalarda yer edindi.

Yayınlandığı günlerde büyük ses getiren yapımlardan olan Muhteşem Yüzyıl'ın şüphesiz en çok adından söz ettiren karakteri "Hürrem Sultan" oldu. Saray içindeki baskın halleri ile herkesin konuştuğu Hürrem Sultan'a Meryem Uzerli başarılı oyunculuk performansı ile hayat verdi.

MUHTEŞEM YÜZYIL'DA HÜRREM SULTAN İÇİN MEĞER ROL İLK O İSME GİTMİŞ

Diziyle ilgili bilinmeyen bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Dizide Hürrem Sultan rolü için ilk olarak Fahriye Evcen'e teklif götürüldü. Yaprak Dökümü dizisini bitiren ve biraz dinlenmek isteyen Fahriye Evcen, rolü kabul etmedi. Evcen'in reddi üzerine rol Meryem Uzerli'nin oldu.