Muhteşem Yüzyıl dizisinin yıldızı Meryem Uzerli doğal güzelliğiyle büyüledi

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakteri ile şöhreti yakalayan Meryem Uzerli, Instagram hesabından doğal güzelliğini ile göz doldurduğu yeni bir paylaşım yaparak hayranlarını mest etti.

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile yıldızı parlayan Meryem Uzerli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Uzun bir süredir Almanya'nın Berlin kentinde yaşayan ve ekranlardan uzak kalan başarılı isim, en doğal halini yansıttığı makyajsız pozu ile dikkatlerini üzerine çekti.

Can Ateş ile birlikteliğinden 7 yaşında Lara adında bir kızı olan 37 yaşındaki Meryem Uzerli, geçtiğimiz ocak ayında Lily Koi adını verdiği bebeğini kucağına alarak ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Hemen sonrası ünlü oyuncunun çok merak edilen ve sır gibi sakladığı ABD'li sevgilisi ile birlikte fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Bunun üzerine Meryem Uzerli 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kızı Lily Koi'nin babasının ve kendisinin birlikte yer aldıkları karesinin bulunduğu çikolata kutusunu sosyal medya hesabından paylaşarak gündem olmuştu.

Yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatında yaşadığı mutlulukla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Meryem Uzerli, Instagram hesabından yaptığı makyajsız paylaşımı ile beğeni topladı. Doğal güzelliğini yansıttığı yeni karesinde sıfır makyaj oluşu ve doğal haline bıraktığı saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin paylaşımı hayranları tarafından büyük ilgi gördü. İşte o fotoğraf...

Meryem Uzerli ve kızı Lily Koi ile birlikte.

Kuruluş Osman'ın Hazal Hatun'u Yeşim Ceren Bozoğlu yeni imajıyla bambaşka biri oldu