Muhterem Nur kaç yaşındaydı?

Muhterem Nur, hayatını kaybetti. Uzun süredir tedavi altında bulunan Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, bu sabah 06,30'da tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu.

Muhterem Nur Müslüm Gürese yaş farkı nedir? sorusunun yanıtı yoğun olarak araştırılıyor. Uzun süredir tedavi altında bulunan Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, bu sabah 06,30'da tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu. 

MUHTEREM NUR VE MÜSLÜM GÜRSES ARASINDAKİ YAŞ FARKI NEDİR?

Muhterem Nur ile Müslüm Gürses arasındaki yaş farkı merak ediliyor. Muhterem Nur 1932 yılında, Müslüm Gürses ise 1953 yılında doğmuştur. İkilinin arasında yaş farkı 21'dir.

MUHTEREM NUR KAÇ YAŞINDAYDI?

Muhterem Nur; gerçek adı Aysel Muhterem Kısa’dır. 31 Aralık 1932 de Eski Yugoslavya şimdi ise Makedonya sınırları içinde olan Manastır şehrinde dünyaya gelmiştir. 16 yaşındaki annesini doğum esnasında kaybetti, babasını hiç tanımadı. "Anne" dediği teyzesi büyüttü onu. Ona Olga adını verdiler. Yugoslav hükümetinin Müslümanlara yaptığı aşırı baskıları altında kalan Manastır Türkleri arasında başlayan göçle birlikte oda çok küçük yaşlarında ailesinin geri kalanıyla Türkiye’ye göç etti. Diğer göçmenlerle birlikte önce Tekirdağ’a yerleştirildiler. Fakat tüm servetini Manastır’da bırakan ailesi yaşadığı zor şartlara daha fazla dayanamayıp 1942'de İstanbul Eyüp’te küçücük bir eve sığındılar. Yeni nüfus cüzdanıyla adı Aysel Muhterem, soyadı da Kısa oldu. Çocukluğu İstanbul - Eyüp'te geçti. İlköğrenimini Eyüp 36. İlkokulunda yapar.