Müge Boz kızı Vina ile olan fotoğrafını paylaştı! Resmen kendini klonlamış…

Ünlü oyuncu Müge Boz, uzun süredir ayrı kaldığı setlere geri döndü. Şu sıralar ATV'de yayınlanan Akıncı dizisinde Beste isimli bir gazeteciyi canlandırıyor. Yaptığı bir paylaşımda ''Yoğun bir tempomuz var, çünkü çok zor bir proje. Çok fazla aksiyon sahnesi var. Geceli, gündüzlü çalışıyoruz'' ifadesini kullanan oyuncu, zaman zaman kızı Vina'yı da sete getiriyor. Vina annesine benzerliği ile dikkat çekiyor.

Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019 yılında nikah masasına oturan Müge Boz, kızı Vina ile olan fotoğrafını paylaştı. Anne kızın fotoğrafını gören sosyal medya kullanıcıları Vina'yı annesine çok benzetiyor. Babasının da gözleri renkli olan Vina, ebeveynlerinin ikisinden de benzerlik almış ama en çok annesine bezmiyor.

Sevimliliği ile herkesi kendisine hayran bıraktıran Vina'nın annesine olan benzerliği ise çok şaşırtıyor. Gözleri, bakışı, dudakları, siması, Müge Boz'un adeta minyatürü gibi bir his yaşatıyor görenlere.

Basketbolcu Caner Erdeniz ve ünlü oyuncu Müge Boz, 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin 1 yıl sonra kızları Vina dünyaya geldi. Vina tatlılığı ve annesine benzerliği ile görenlere 'Maşallah' dedirtiyor.