Müge Boz doğa tatilinde! Makyajsız karelerini paylaştı, görenleri şaşırttı

Kızı Vina'yı eşi Caner Erdeniz'e emanet eden ve Likya Yolu yürüyüşüne katılan ünlü oyuncu Müge Boz, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Müge Boz, ''İlk kez tek başıma kamp yapıyorum'' ifadelerini kullandı.

Ünlü basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019 yılında Barcelona'da nikah masasına oturan Müge Boz, aynı sene Vina adını verdikleri kızını alarak anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

VİNA BABAYA EMANET

Evliliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Müge Boz, Caner Erdeniz'e kızları Vina'yı emanet etti. Likya Yolu yürüyüşüne katılan Boz, sosyal medyadan paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Fethiye'den başlayarak Antalya'ya kadar uzanan Likya Yolu'nu yürüyen Boz, deneyimlerini takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi. Bir süredir ekranlardan uzak olan Müge Boz, kampta çekildiği kareyi "İlk kez tek başıma kamp yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Müge Boz'un paylaşımlarında doğal ve makyajsız olması ise dikkatlerden kaçmadı. Yol üzerindeki köylerde gözleme de yapan Boz, o anları da eşi Caner Erdeniz ve kızı Vina'ya gönderdi. Erdeniz de eşinin paylaşımına, "Bukalemun sevgilim, her ortama yakışır." yorumunu yaptı.

İşte Müge Boz'un paylaşımları;