Müge Anlı'da Nevrigül Alan cinayetinde flaş gelişme! Telefondaki arkadaşı her şeyi tek tek anlattı

Müge Anlı'da Nevrigül Alan cinayeti işlenmeye devam ediyor. Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde Nevrigül Alan cinayetiyle ilgili yeni iddialar ortaya atılmaya başladı. Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye hakkında, ablasının ölümüyle ilgili şoke eden iddialar ortaya atılmaya başladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bu hafta Nevrigül Alan isimli iki çocuk annesi 22 yaşındaki genç bir kadını aramak için ailesi gelmişti. 45 gündür ortada olmayan Nevrigül Alan'ın cesedi, yine aynı hafta içerisinde bir ağaca asılı halde bulunmuştu. Katilinin bulunması için yayında aileyi ağırlamaya devam eden Müge Anlı'nın programında bugün, şaşırtan bazı gelişmeler yaşandı.

Müge Anlı'da Nevrigül Alan cinayetinde flaş gelişme

Müge Anlı yayın boyunca Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye üzerine odaklandı. Çünkü anne Sultan Tutaner, "Kızım Nazmiye görüştüğü kişiye, 'yandık' dedi" iddiasında bulundu. Acılı anne, "Ablan öldü Nazmiye, bildiğin varsa söyle" diye de çağrıda bulundu.

Nazmiye'nin, ablası Nevrigül Alan ile geçmişte bazı tartışmalarının olduğu da ortaya çıkan programda, yayına bağlanan kişilerin ortaya attıkları iddialar ise herkesi şoke etti.

Öte yandan cenazenin bulunduğu alanda bulunan çantanın, Nevrigül Alan kaybolduğu zaman evde olduğu ancak kaybolmasından bir süre sonra eve hırsız girdiği ve bu hırsızlık olayından sonra o çantanın kaybolduğu da ortaya çıktı.

Telefondaki arkadaşı her şeyi tek tek anlattı

Yayına bağlanan kadın, hayatını kaybeden Nevrigül Alan'ın en yakın arkadaşı hatta evlerine dahi girip çıkan birisi olduğunu söyleyerek, başsağlığı için eve gittikleri bir gün Nazmiye'nin ablasına karşı kinli bir halde olduğunu ve 'öldüreceğim onu' dediğini söyleyerek şu iddialarda bulundu:

"Barış olayında... Nazmiye bana bunu böyle anlatmadı, ben de önemsemedim, boşverdim. Bırak ablandır dedim. Nevriye (Şirin) uyandı pencereye çıktı, göz yaptı bana. 'Bunu Barış'a söyledim' dedi. Başkalarıyla gezmesin, benim gibi olmasın diye dedi."

Barış nedeniyle abla-kardeşin küs olduklarını belirten kişi, "Nevrigül'ün (Şirin'in) bana söylediği, Nazmiye'yi Barış'a söylemiş, başka erkeklerle geziyormuş, ona sahip çıkmasını söyledim, benim gibi olmasın." ifadelerini kullandı.

Telefondaki kişi, "4 Ekim'de bana Doğan diye Snapchat daveti geldi. Ben Doğan'ı asla tanımıyorum, numaram bu insanda nasıl oluyor? Bu olaylardan sonra Nazmiye'yi alıp Berat'la bize getirdim. Nazmiye o gün bana, 'Abla korkuyorum' dedi." ifadelerini kullandı.