Müge Anlı'da her şeyi inkar eden Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç'ın kan donduran öldürme nedeni!

Müge Anlı'da Bedriye Kılıç dosyası son bir aydır işleniyordu. Kiraz hasadı yapan genç kadın 4 aydır ortada yoktu ve kaybıyla ilgili şüphelerin odağındaki isim, Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç'tı. Müge Anlı'da her şeyi inkar eden Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç, gözaltında her şeyi itiraf etti. Katil zanlısı kocanın kan donduran öldürme nedeni herkesi şoke etti!

AA - IHA

Bedriye Kılıç tam 4 aydır kayıp olarak aranıyordu. Üç çocuk annesi genç kadının annesi, babası ve ağabeyinin eşi Müge Anlı canlı yayına çıkmış ve kızları Bedriye Kılıç'ın bulunmasını istemişlerdi. Yayına gelen ihbarlar neticesinde şüpheler hep eş Tayfur Kılıç'a yönelmişti. Ancak şüphelerin odağındaki eş Tayfur Kılıç her seferinde iddiaları inkar ediyordu. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç, sonunda her şeyi itiraf etti. Konya'nın Akşehir ilçesinde tartıştığı karısını boğarak öldürdükten sonra uçurumdan atıp kayıp ihbarında bulunan katil zanlısı koca, kan donduran öldürme nedenini de itiraf etti.

MasterChef Tahsin'in yıllar önceki hali ortaya çıktı! Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışmasına da katılmış

BEDRİYE KILIÇ'IN EŞİ TAYFUR KILIÇ'IN KAN DONDURAN ÖLDÜRME NEDENİ!

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; televizyon programında suçlamaları reddeden ve çelişkili konuşan Bedriye Kılıç'ın kocası Tayfur Kılıç, program sonrası memleketi Akşehir ilçesine döndüğü otobüste otogar girişinde Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şüpheli Tayfur Kılıç, eşiyle yaşadığı tartışma sonrası Bedriye Kılıç'ı boğarak öldürdüğünü ve daha sonra cesedi uçurumdan attığını itiraf etti. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi'ne getirilen katil zanlısı koca, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Namus meselesi" cevabını verdi.

BEDRİYE KILIÇ'IN KATİL ZANLISI EŞİ TAYFUR KILIÇ TUTUKLANDI

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tayfur Kılıç, Konya Numune Hastanesi'ndeki sağlık kontrolü işlemlerinin ardından, yer gösterme için cesedin atıldığı dağlık alana götürüldü. İşlemlerinin ardından ise adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

ÖNCE İTİRAF ETTİ SONRA YALANLADI

Öte yandan Tayfur Kılıç emniyet aracına bindirilirken kendisine yöneltilen, " Çocuklarınızı annesiz bıraktınız, ne söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Ben öldürmedim" diyerek kendi kendisini de yalanlamış oldu.

Selim Bayraktar sonunda isyan bayrağını açtı! "Kaliteyi kaybettik" deyip içindekileri döktü

Teşkilat fanlarına kötü haber... Yalı Çapkını'na şaşırtan transfer!