Müge Anlı'da aranan Hatice Musaoğlu'yla ilgili yeni gelişme! Oğul Aydın Musaoğlu'nun ardından...

Hatice Musaoğlu 18 yıl önce oğlu Aydın Musaoğlu'yla gelini Nevin Musaoğlu'nun yanından kaybolmuştu. Kızlarının annelerini aramak için katıldıkları Müge Anlı yayınındaki ifadeleri ihbar kabul eden Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hatice Musaoğlu'nun şüpheli kaybında oğul Aydın Musaoğlu'yla gelin Nevin Musaoğlu'nu gözaltına aldı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

IHA

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonunda işlenen konulardan birisi; Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu'ydu. 18 yıldır kendisinden hiçbir şekilde haber alınamayan Hatice Musaoğlu, kızları tarafından aranıyordu. Azdavay Cumhuriyet Savcılığı tarafından, programdaki ifadelerin ihbar kabul edilmesinin ardından Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan oğul Aydın Musaoğlu, tutuklandı. Dosyada yeni bir gelişme daha yaşandı.

HATİCE MUSAOĞLU'NUN GELİNİ TUTUKLANDI

O dönem annesiyle yaşamakta olan oğul Aydın Musaoğlu, annesi Hatice Musaoğlu'nu kasten öldürme suçlaması ile tutuklandı.

Gözaltına alınan gelin Nevin Musaoğlu da, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Nevin Musaoğlu, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.