Müge Anlı'da aranan Ali Diken'in katili kaçmaya çalışırken yakalandı! Öldürme nedeni pes dedirtti

Müge Anlı'nın programında da aranan 32 yaşındaki Ali Diken'in en yakın arkadaşı tarafından bir cinayete kurban gittiği öğrenildi. Müge Anlı kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalanan Zeynel Boyacı isimli katil zanlısının, emniyetteki sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ettiğini söyledi.

Müge Anlı'nın yayınında aranan Ali Diken'le ilgili üzücü bir haber geldi. Tam 36 gündür aranan 32 yaşındaki Ali Diken'in bir cinayete kurban gittiği öğrenildi. Ali Diken'in ailesi, kardeşlerinin kaybının çözümünde yardımcı olması umuduyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdular. Programda henüz sadece 2 gündür işlenen kayıp sürecinin sonunda, yayına da gelen Zeynel isimli kişinin Ali Diken'in katili olduğu ortaya çıktı.

Yasemin Yalçın hakkındaki yanlışı düzeltti! Doğru bilinen gerçek çok başka çıktı

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Dünkü yayından sonra kaldığı otelden kendisini kamufle ederek çıkan Zeynel Boyacı, feribotla Yalova'ya gitmeye çalışırken polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Zeynel Boyacı, arkadaşı Ali Diken'in kendisine küfretmesine sinirlendiğini ve onu döverek öldürdükten sonra gömdüğünü itiraf etti. Katil zanlısı, emniyetteki işlemlerin ardından Antalya Cinayet Büro ekipleri tarafından cinayetin işlendiği Antalya'ya götürüldü.

Deniz Yıldızı'nın Ozan'ı Emre İğdemir çok değişti... Tarzı saçı çok başka

Ünlülerin gerçek adı