Müge Anlı yeni bölümde büyük şok yaşandı

Müge Anlı 20 Nisan Çarşamba yeni bölümde neler oldu. Günlerdir kendisinden haber alınamayan Eda Uz günler sonra canlı yayında kızına kavuştu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Nisan canlı yayında bir görgü tanığı, Fatma Demir’in öldürüldüğü gün sabah saatlerinde Hidayet ve babasını motorla giderken gördüğünü söyledi. Müge Anlı Fatma Demir cinayetinde adım adım yeni bilgiler elde edilirken, Fatma Demir'in gelinleri tarafından öldürüldüğü ihtimali giderek artıyor. Fatma Demir isimli kadının cesedi bulunmuş ve bunun ardından yapılan incelemeler sonucunda Fatma Demir'i kimin öldürdüğüne dair yapılan çalışmalar sonucunda oklar gelinlerini işaret etmişti. 

FATMA DEMİR'İN KATİLİ KİM?

Yılan hikayesine dönen Fatma Demir cinayetinde görgü tanıdığı Hidayet ve babası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hidayet ve baabsı Görgü tanığının iddialarına ne cevap verdi.gelin Nejla ise hakkında çıkan iddialara ne cevap verdi. Fatma Demirin oğlu İsa Demir ise Aile seslenerek bir an önce bildiklerini anlatmalarını istedi. Hidayet ve babası Ali akyol Fatma Demirin öldüğü gün Motorla neden kaçtılar?