Müge Anlı ne zaman bitiyor? Müge Anlı sezon finali ne zaman?

Atv ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen programı Müge Anlı, yaklaşık 3 bin bölümdür ekranlarda yer alıyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı'nın ne zaman sezon finali yapacağı merak ediliyor. Müge Anlı sezon finali ne zaman? Müge Anlı ne zaman bitiyor? İşte tüm merak edilenler...

Atv'nin reyting rekorları kıran programı Müge Anlı'da son dönemde Büyükşen cinayeti çözülmeye çalışılıyor. Necla Metin Büyükşen çiftinin katilinin sezon finali öncesi bulunması bekleniyor. Tüm program takipçileri Müge Anlı sezon finali ne zaman? Müge Anlı ne zaman bitiyor? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. İşte merak edilenler...

MÜGE ANLI SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Bu sezona 24 Ağustos 2020 tarihinde başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finali 2 Temmuz Cuma günü son bölümü ile ekranlara gelecek.

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973'te İstanbul'da doğan Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Lisans eğitimini tamamlamasının ardından, yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine yapmıştır.

1993 yılında evlendiği eşi gazeteci Burhan Akdağ'dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, televizyon kariyerine magazin alanından giriş yapmıştır.

Ekranlarda ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Dobra Dobra isimli programlara adım atan Müge Anlı'nın bu programdaki partneri magazin camiasının tanınmış ismi Şenay Düdek olmuştur.

Müge Anlı, yalnızca magazin dünyasına ilişkin gelişmeleri ele alan ve olukça fazla takipçisi bulunan programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlarken, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

Dobra Dobra programında edindiği sunuculuk deneyimini farklı alanlara taşıyan ünlü sunucu, ATV ekranında tek başına sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Eğitimini aldığı Hukuk konusundaki tecrübe ve bilgisini de kullanan Anlı, programında faili meçhul cinayetleri ve yakınlarını arayan insanları konu olarak ele almaktadır.