Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten ayrılan Arif Verimli'den yıllar sonra gelen itiraf! Acı olayı kahreden paylaşımla duyurdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla yollarını ayırmasının ardından yaptığı açıklamalar ile sık sık magazin gündemin gelen Arif Verimli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ağızları açık bırak. Psikiyatr Arif Verimli, Twitter'dan hayatına ilişkin bilinmeyen gerçeği ilk kez açıkladı. Verimli'nin paylaşımı sevenlerini üzdü.

ATV'de ekrana getirilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun yıllar boyunca yer alan Arif Verimli, kendisine haksızlık yapıldığı iddiası ile yollarını ayırma kararı aldı. Sık sık Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Arif Verimli şimdi de Twitter paylaşımı ile gündeme geldi.

"9 YAŞIMDA ANNEMİ KAYBETTİM"

Verimli, özel hayatına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Verimli, 9 yaşındayken annesini kaybettiğini açıkladı. Verimli paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bazı konularda bana had bildirmeye, akıl vermeye kalkanlara diyorum ki; 9 yaşımda annemi kaybettim, 49 yaşımda Psikiyatri Profesörü oldum... Gerçekten de hiç ama hiç kimseyi duymuyorum, yoluma bakıyorum... Lütfen isimlerinizle değil kişiliğinizle var olunuz... Her şey yalan, hikâye...".