Arif Verimli programa veda etti! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şoke eden ayrılık...

Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında büyük bir ayrılık yaşandı. Prof. Dr. Arif Verilmi 2008 yılından bu yana danışmanlık yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına veda etti. Verimli ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Gazeteci Müge Anlı'nın uzun yıllardır başarılı bir şekilde sürdürdüğü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyicileri üzen bir ayrılık yaşandı. 2008 yılından bu yana danışmanlık yapan Prof. Dr. Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına veda etti.

Arif Verimli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 13 yıldır destek verdiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile yollarını ayırdığını duyurdu. Verimli, sağlığı hakkında gösterdiği hassasiyet nedeniyle programa veda ettiğini söyledi.

Arif Verimli yaptığı paylaşımda: "Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim. Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum. " ifadelerine yer verdi.