Müge Anlı Fatma ve Muammer kavga olayı nedir? Muammer Özgüvenç ve Fatma Karadağ kimdir?

atv ekranlarında hafta içi her gün sabah saatlerinde izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gergin anlar yaşandı. Muammer Özgüvenç ve Fatma Karadağ arasında çıkan tartışma izleyicileri şok etti. Peki, Müge Anlı Fatma ve Muammer kavga olayı nedir? Muammer Özgüvenç ve Fatma Karadağ kimdir? İşte son dakika haberinin detayı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında öğle saatlerinde yaşanan tartışma sonrası herkes şok oldu. Fatma ve Muammer arasında büyük gerilim yaşandı. Peki, Müge Anlı Fatma ve Muammer kavga olayı nedir? Muammer Özgüvenç ve Fatma Karadağ kimdir? İşte detaylar

MÜGE ANLI FATMA VE MUAMMER KAVGA OLAYI NEDİR?

Canlı yayın esnasında Muammer, Fatma'ya saldırmaya çalıştıysa da son anda araya girildi. Yaşanan bu olay sonrası bir süre reklama gidildi.

ORTALIK KARIŞTI

Müge Anlı Tatlı Sert programında, Fatma Karadağ ve suçladığı eski sevgilisi Cemal Durmaz karşı karşıya geldi. İddiaları reddeden Cemal Durmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Fatma bana komplo kuruyor. Fatma, kuyruk acısı olduğu için bana yalan söylüyor.

Fatma ile aynı evi paylaşmadık. O evde ben sadece güvercin besledim. Ben sokaktaki hayvanlara da bakıyorum"

TEHDİT ETTİ

Cemal Durmaz, evinde yapılan arama çalışmalarında bulunan dişin Fatma Karadağ'ın oğlu tarafından bırakıldığını, "Senin başına öyle bir çorap öreceğim ki, temizleyemeyeceksin" diye tehdit edildiğini ileri sürdü.

Müge Anlı canlı yayınında damattan kaynanaya tokat! Apar topar dışarı atıldı

GÖRGÜ TANIĞI DETAYLARI ANLATTI

Ancak yayına bağlanan görgü tanığı Fatma Karadağ ve Cemal Durmaz'ın yalanlarını ortaya çıkardı.

Cinayet sonrası Fatma Karadağ ve Cemal Durmaz'ın imam nikahıyla evli olduklarını, birlikte yaşamaya devam ettiklerini ancak kirayı ödeyemedikleri için buradan taşındıklarını ileri sürdü.