Müge Anlı Exxen'e geçiyor iddiası sosyal medyanın gündeminde

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla 13 sezondur ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla ilgili, Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'e geçeceği iddiaları konuşulmaya başlandı.

Tam 13 sezondur Atv'de yaptığı Tatlı Sert adlı programla cinayetleri çözen, kayıpları bulan, küsleri barıştıran, kayıp hayvanların bulunmasını sağlayan bir sistem kuran, aşevi projesiyle şehir şehir mobil hizmetle yoksullara yiyecek dağıtan, tekerlekli sandalye ihtiyacı bulunan kişilere tekerlekli sandalye veren, Sevgi İzi projesi sayesinde başta zihinsel engeli olan vatandaşlar olmak üzere milyonlarca kişinin sevdiklerine kolayca ulaşabilmesini sağlayan bunun yanında okuma - yazma seferberliği de başlatan Anlı, tüm bu çalışmalarıyla 7'den 70'e herkesin gönlünü kazandı. Son sezonunu Büyükşen cinayeti ile kapatan Anlı için Exxen dijital platformuna geçeceği iddia edildi. Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, 1 Ocak tarihinde kurduğu Exxen adlı dijital platformunda Müge Anlı ile Tatlı Sert programına yer vermek istediği iddia edildi.

YENİ SEZONDA DİJİTALDE OLACAK

Sosyal medyada yayılan iddiaya göre Müge Anlı, yeni sezonda bu paralı kanalda yer alacak. Ilıcalı, bu transfer için kesenin ağzını açtı. Platformda Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları yayınlanacak.

SEYİRCİLER İDDİA İÇİN MUTSUZ

Transfer iddiaları sonrası programın seyirci kitlesi tepki göstermeye başladı. Türkiye'nin dört bir yanına kolaylıkla ulaşabilen Anlı'nın, dijital ve paralı bir platformda asla aynı etkiyi göstermeyeceği düşünülüyor.